8 червня, під час зїзду партії Святослава Вакарчука оголосили список кандиддатів до парламенту. Серед них є і львів'яни або уродженці Львова.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На першому місці у списку партії – сам Святослав Вакарчук, який походить зі Львова. На 7-му місці у списку – ще один уродженець Львова Ярослав Юрчишин, громадський активіст, екс-керівник Transparency International в Україні. Під №11 – уродженець Львова і випускник Львівського університету Франка, юрист Олександр Курдидик. Під №15 – Роман Лозинський, екс-голова УГП, тепер безпартійний.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Додамо, під №30 у списку Святослава Вакарчука є ведучий Сергій Притула, під №8 іде журналіст Сергій Рахманін, а під №3 є Кіра Рудик, керівниця українського відділення компанії Ring, що її недавно викупила Amazon. Також у списку Святослава Вакарчука колишні заступниці міністрів освіти та охорони здоров’я відповідно Інна Совсун та Ольга Стефанишина.

Нагадаємо, що мовний скандал в "Укрпошті" у Львові отримав несподіване продовження: що чекає на одіозну любительку "Наваросії"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що церкву на Львівщині охопила масштабна пожежа: перші подробиці і кадри

Також портал "Знай.ua" інформував, що у Львові банда невідомих скоїла жорстокий напад на трьох іноземців: такого звірства поліція не бачила вже давно