Вранці, 7 червня, під час патрулювання на площі Князя Осмомисла, патрульні 3-го батальйону побачили особу, яка бігла за жінкою, та кричала, що це злодійка.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У чотирьох різних місцях патрульні виявили причетних до одного грабежу. Інспектори їх наздогнали та зупинили. Після спілкування з ними, патрульні дізналися, що неподалік відбувся грабіж - шестеро осіб напали на трьох іноземців, побили та відібрали гроші, паспорт і ланцюжок. Офіцери поліції отримали опис нападників та передали його в центр безпеки міста для пошуку зловмисників по камерах.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Екіпажі патрульної поліції почали перевіряти прилеглі вулиці. Двох осіб виявили на вулиці Лазневій, двох на площі святого Теодора, і ще одного виявили в приміщенні національної лотереї на вулиці Устияновича.

Також патрульні знайшли гаманець потерпілих, який згодом вилучили слідчі. Всіх осіб доставили до відділу поліції для встановлення їхніх даних.

Нагадаємо, що у Кривому Розі злочинець пограбував банк і покремсав ножем співробітницю: подробиці жахливого інциденту

Раніше портал "Знай.ua" писав, що на Пинзеника та його дружину скоєно напад: зв'язали, затикнули роти

Також портал "Знай.ua" інформував, що жорстоке побиття жінки у маршрутці шокувало Україну: відео