У львівській галереї "Зелена софа" відкрилася виставка художниці Ольги Турецької "Літні історії".

Про це повідомляє портал "День"

"Цей світ став занадто швидким, ні на що немає часу, є речі, до яких ми звикли і перестаємо їх помічати. Ми не цінуємо цінність простих речей. Важливо не втрачати вміння дивуватися, захоплюватися і радіти навіть звичним подій, радіти кожному новому дню. Кожен день ми є творцями історії, того, що ми потім будемо згадувати і переказувати іншим", - зазначила художниця Ольга Турецька.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Картини художниці виконані в техніці фьюзинг - спікання кольорового скла. Складним процесом є спікання скла в муфельній печі. Тут головне коригувати температуру плавлення скла, тому що через дуже високу температуру воно може поплавитися.

Щоб показати магічний процес створення таких картин, у галереї встановили великий екран. На ньому показують відео, в якому Ольга Турецька творить свої роботи.

Представлені на виставці роботи художниця створила за останні півроку.

Подивитися "Літні історії" в галереї можна буде до 30 червня.

Нагадаємо, що компанія Microsoft на всю рекламує нові проекти, які покажуть на щорічній конференції. Очікується, що компанія представить новий сервіс під назвою Project xCloud.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", співробітники українського підприємства "Конструкторське бюро "Південне" імені Янгеля" повідомили про успішне освоєння унікальної технології 3D-друку при створенні ракетно-космічної техніки.

Також портал "Знай.uа" писав, що у музеї Сальвадора Далі в передмісті Флориди, в США, "оживили" знаменитого художника.