Відомий український реп-виконавець та лідер гурту Kalush Олег Псюк, який представляв Україну в конкурсі "Євробачення-2022" та здобув гучну перемогу, є активним користувачем соцмережі Instagram і частенько радує численних шанувальників свіжими постами.

Олег Псюк разом зі своїм гуртом Kalush дав шанувальникам почути уривок запальної пісні, яку вони записали зі справжнім козаком. Він виступає під псевдонімом Козак Сіромаха, а 2018 року навіть брав участь у шоу "Голос країни".

Козак Сіромаха, кадр з випуску "Голос країни"
Козак Сіромаха, кадр з випуску "Голос країни"

Також лідер гурту відреагував на недавній та дуже жорстокий обстріл України та підтримав земляків. Він запевнив, що ЗСУ працюють на відмінно і виганяють окупантів із нашої землі.

"Йо! Не дивлячись на жорстокість ворога та відсутність у нього будь-яких людських якостей, українські воїни женуть їх з нашої землі все далі і далі!" - написав Олег Псюк.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Артисти ще сумніваються, чи випускати повну версію треку, тож цікавляться у шанувальників, а ті вже натхненно чекають на прем'єру. Про це свідчать сотні коментарів під відео.

Раніше ми писали про те, що переможці Євробачення Kalush Orchestra розповіли про місію музикантів під час війни: "Ми боремося із цим"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Псюк із "Kalush" зізнався, чи готовий продати свою дівчину за соковитий бургер: відповідь очевидна

Також портал Знай.ua писав, що Kalush та Jerry Heil довели, що творчість не знає перешкод, включаючи відстані: "Це пожежа"