Молитви мають особливе місце в існуванні віруючих людей, бо вони завжди здатні допомогти з якоюсь душевною панікою, страхом перед невідомістю та інше.

Бо людині ніхто й ніколи не зможе заборонити прийти до церкви, поставити свічку та звернутися до святих із теплими, дуже важливими та просто необхідними словами. Завжди можна попросити про допомогу, і щоб Господь, або будь-хто інший на небесах, направив вас на правильний шлях.

Молитва, фото з вільних джерел
Молитва, фото з вільних джерел

Зараз ми поговоримо про особливу молитву з назвою "Благословення вдома", щоб прочитати її надалі та захистити затишний куточок від різних бід та напастей.

***

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Молимося до тебе, Владико, відвідай цей будинок і віджени від нього далеко всі задуми диявола. Нехай твої святі ангели мешкають у ньому, зберігаючи його у світі, і нехай твоє святе благословення буде тут завжди. Захистіть, молимося Тобі, Владико, від пожежі, від бурі, від смерті, напасті, недуг, від усіх ворожих лих і напастей, щоб дім тих, що на Тебе сподіваються, був без смутку. Бо тебе хвалять усі небесні сили, і Тебе оспівує все творіння на віки віків. Амінь.

***

Молитва, фото Facebook Православна церква України
Молитва, фото Facebook Православна церква України

Нагадаємо, що робити, якщо побажали смерті чи чорна кішка перейшла дорогу: потужні слова, які вбережуть кожного.

Раніше ми повідомляли, що потужний екстрасенс Хаял Алекперов розкрив усім головний секрет путіна, прокляття його не візьмуть.

Також стало відомо, що сильний обряд на багатство та збереження роботи: начальник не звільнить, а грошей додасться.