Українська поп-виконавиця Камалія (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває про відданих шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч людей.

Камалія разом з іншими українськими зірками, серед яких був співак Павло Зібров та ведучий Андрій Джеджула, взяла участь у благодійному заході, щоб допомогти рідній країні. Артистка розповіла, що один фонд надав дуже цінний лот для аукціону – годинник від бренду Louis Moinet.

Скріншот з Instagram, Камалія
Скріншот з Instagram, Камалія

"Унікальний лот, в основі якого лежать ексклюзивність, креатив, мистецтво, уособлює український прапор, справжній символ боротьби та незламності України, національної єдності, честі та гідності!", - написала Камалія.

Покупцем унікального патріотичного годинника, як повідомила співачка, стала Лідія Кобець, яка володіє готелем "Шале Олень".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Завдяки таланту зірок та аукціону вдалося зібрати 633 000 грн. Ці гроші підуть на потреби наших українських захисників, а саме: батальйону "Берлінго", стрілецькому батальйону, 75 бригаді та 25 окремій повітряно-десантній бригаді.

Раніше ми писали про те, що Камалія розповіла, як брат годує ЗСУ, маючи 300 кіз, і чим її образила колишня дружина Захура з росії: "Не хочу наврочити"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія присвятила нову пісню українкам, які чекають на своїх героїв з війни - біль відчує кожна: "Дає віру та надію"

Також портал Знай.ua писав, що Камалія та її чоловік бізнесмен Захур зізналися, що війна змусила їх відмовитись від розкоші: "Щастя в іншому"