Українська поп-виконавиця Камалія (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває про відданих шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч людей.

Камалія разом з іншими українськими зірками, серед яких був співак Павло Зібров та ведучий Андрій Джеджула, взяла участь у благодійному заході, щоб допомогти рідній країні. Артистка розповіла, що один фонд надав дуже цінний лот для аукціону – годинник від бренду Louis Moinet.

Скріншот з Instagram, Камалія
Скріншот з Instagram, Камалія

"Унікальний лот, в основі якого лежать ексклюзивність, креатив, мистецтво, уособлює український прапор, справжній символ боротьби та незламності України, національної єдності, честі та гідності!", - написала Камалія.

Покупцем унікального патріотичного годинника, як повідомила співачка, стала Лідія Кобець, яка володіє готелем "Шале Олень".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Завдяки таланту зірок та аукціону вдалося зібрати 633 000 грн. Ці гроші підуть на потреби наших українських захисників, а саме: батальйону "Берлінго", стрілецькому батальйону, 75 бригаді та 25 окремій повітряно-десантній бригаді.

Раніше ми писали про те, що Камалія розповіла, як брат годує ЗСУ, маючи 300 кіз, і чим її образила колишня дружина Захура з росії: "Не хочу наврочити"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія присвятила нову пісню українкам, які чекають на своїх героїв з війни - біль відчує кожна: "Дає віру та надію"

Також портал Знай.ua писав, що Камалія та її чоловік бізнесмен Захур зізналися, що війна змусила їх відмовитись від розкоші: "Щастя в іншому"