Ольга Фреймут, відома в Україні виключно по телепередачі "Ревізор", періодично викладає пости щодо війни та окремих людей, які захищають нашу країну, щодня ризикуючи своїм життям.

Зовсім у Instagram, де за її життям стежать понад 650 тисяч людей, вона нагадувала про день народження легендарної Агати Крісті, якої немає вже 46 років. Ведуча виставила у Stories найкращі висловлювання англійської письменниці, яка є однією з найбільш публікованих за всю історію людства. Частина їх потужно переплітається про те, що нині відбувається у рамках повномасштабної війни, розпочатої рашистами.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

"Свобода вартий того, щоб за неї боротися", "Докопатися до істини ніколи не пізно", "Бути леді – значить спокійно і з гідністю приймати удари долі, у міру сил допомагати тим, кого любиш, і не скаржитися, навіть якщо здається, що сил більше немає", - йдеться у цитатах Агати Крісті.

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories
Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
  • Справді важливі моменти у своєму житті помічаєш надто пізно.
  • Життя під час подорожі – це мрія у чистому вигляді.
  • Зло, зроблене людиною, часто переживає її самого.
  • Щасливі люди не досягають успіху: вони настільки узгоджені із самим собою, що їх просто ніщо інше не цікавить.

Нагадаємо, Ольга Фреймут поділилася "брехнею", через який постраждали українські діти: "Обіцяв, що у вересні..."

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Фреймут похвалилася роботою в Британії, але викликала глузування передплатників: "Чого стільки помилок?"

Знай.ua писав, колега "Ревізора" Ольги Фреймут зрадив батьківщину, щоб їздити по російських дачах: "Він знає, що Кубань - Україна?"