Вєрка Сердючка – сценічний образ Андрій Данилко, створений у 1991 році. Свій творчий шлях народний улюбленець не обмежив виступами арт-персонажу, з 2016 року він був наставником та суддею відомого талант-шоу "Х-фактор", а у 2021 поповнив ряди експертів на гіпершоу "Маска".

Андрій Данилко разом із "мамою" Інною Білоконь вирішили оригінально підтримати бійців із ЗСУ з успішним звільненням населених пунктів Херсона, який сильно постраждав через російських окупантів. Наші захисники просуваються в тому напрямку і артисти дуже радіють цьому.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Через окупацію цього міста у всіх українців дуже болить душа, проте військові доводять, що повернуть кожен сантиметр землі. Парочка крупним планом у кадрі показала ворогам дулі та викликала справжній фурор серед шанувальників.

"ОСЬ ВАМ, А НЕ ХЕРСОН! 💥💥💥", - написав Данилко у публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот із Instagram, Андрій Данилко
Скріншот із Instagram, Андрій Данилко

Варто зазначити, що багато українських зірок активно підтримують бійців і захоплюються їхніми успіхами у цій страшній війні з росією. Вони публічно дякують та вітають ЗСУ з кожним звільненим населеним пунктом, підбадьорюючи їх.

Раніше ми писали про те, що Андрій Данилко заговорив про позицію Світлани Лободи після 24 лютого: "А що мало змінитися?"

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль розповіла, як жила з Андрієм Данилком і зізналася у почуттях до чоловіка: "Я тебе люблю дуже давно"

Також портал Знай.ua писав, що Олексій Арестович вирішив забрати найдорожче у Вєрки Сердючки: "Це доля. Серце розривається, але"