Музикант Тарас Тополя нещодавно зі своїми побратимами повернувся з передових позицій до Києва. Учасники гурту повідомили, що повертаються з передової на творчий фронт.

Лідер гурту "Антитіла" розповів, що було найстрашнішим під час його роботи парамедиком на фронті. Про це у пабліку ЖВЛ розповідають в інтерв'ю.

Гурт Антитіла. Фото: скриншот Youtube
Гурт Антитіла. Фото: скриншот Youtube

"Найстрашніше на війні — це авіація. Вертоліт, який відпрацьовує НУРСами (некерована реактивна ракета - Ред.) сектор. Але, якщо з того, що безпосередньо ставалося поруч, але, на щастя, не втрапляло по нас, це коли працює танк. У танка швидкість снаряда швидше за швидкість звуку і вибух приходить швидше, ніж долітає звук. Просто в якийсь момент біля тебе, щось вибухає. Якщо ти потрапив у радіус дії, то все, ти навіть не помітиш - хоп і зникаєш", - розповів Тополя в одному з інтерв'ю.

Тарас Тополя. Фото: instagram.com/zhvl_official/
Тарас Тополя. Фото: instagram.com/zhvl_official/

"Хлопці, ви робите чудову роботу. Слава Україні", "Дякуємо Тарасе за твій величезний вклад у перемогу України", "Тому, що сьогодні мій день народження, кожен може переглянути моє приватне відео", - написали в коментарях.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Тарас Тополя повторить шлях Зеленського, Притули та Вакарчука у політиці? Решетнік дізнався все.

Як повідомляв "Знай.ua" Тарас Тополя з "Антитіл" зворушив українців дуетом із ветераном 4-х воєн: "Як же за душу бере".

Також "Знай.ua" інформував, що гурт "Антитіла" повідомив, що повертаються з передової до творчого фронту: "Вам низький уклін".