Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" та чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним слідкує близько 140 тисяч людей. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни та особистих досягнень.

Тарас Тополя розмістив архівне відео, де він зі справжнім українським героєм Олександром Рожком виконує зворушливу пісню "Не сумуй", в якій розкривається військова та така болюча для багатьох тема.

Тарас Тополя з ветераном, скріншот з відео
Тарас Тополя з ветераном, скріншот з відео

Артист у рамках проекту "Непереможні" 2019 року заспівав у дуеті з десантником, ветераном чотирьох війн та бійцем АТО.

Слова пісні, які написав Олександр, залишаються актуальними ще з 2014 року, коли росія захопила Донецьку та Луганську області, а зараз влаштувала геноцид усього українського народу. Чоловіки заспівали про перемогу та загиблих бійців.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Пам‘ятаємо ціну нашої боротьби і кожного Героя, який віддав життя за Україну", - написав Тополя.

Шанувальники заявили, що дуже горді жити в одній країні з такими героями та артистами, а ще розхвалили їх за таке чуйне виконання.

Коментарі - instagram.com/antytila_official/
Коментарі - instagram.com/antytila_official/

Коментарі - instagram.com/antytila_official/
Коментарі - instagram.com/antytila_official/

Раніше ми писали про те, що гурт "Антитіла" повідомила, що повертається з передової на творчий фронт: "Вам низький уклін"

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Тополя з "Антитіл" та Ед Ширан вперше зустрілися на одній сцені у Варшаві: "2step" наживо звучить ще краще

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Тополя з "Антитіл" пройнявся гордістю за українців, які вже півроку війни борються за свободу: "Топити за своє"