35-річний соліст гурту "Антитіла", доброволець Сил територіальної оборони ЗСУ та волонтер Тарас Тополя дав інтерв'ю Григорію Решетніку у рамках шоу "Як ти?"

Чоловік відповів на безліч запитань і у промо-ролику їх яскраво представили, додавши кілька інтриг, включаючи можливість піти у політику.

Тарас Тополя, скріншот з відео
Тарас Тополя, скріншот з відео

"Як лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя відстрілював ворогів на підступах до Києва? Як був на мушці у ворожого танка? Сенсаційно – про пережити досвід на передовій, про те, як створював трек з Едом Шираном просто в Бучі і невже після війни Тарас планує стати політиком?", - йдеться у публікації.

Тарас Тополя з ветераном, скріншот з відео
Тарас Тополя з ветераном, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

— Під'їхали броньованими автомобілями, які вони захопили в Гостомелі і зав'язався бій...

— Ти казав, що страшне почалося далі.

— … і просто чекав.

— Коли ти востаннє бачив дітей?

І після цього, згадуючи питання про політику, вони підставили у ролику момент, де Тарас каже про необхідність закрити сторінку із групою.

Тарас Тополя з гуртом, фото з Instagram
Тарас Тополя з гуртом, фото з Instagram

"Ой який там політик? За Харкова вибачався так, що ще гірше зробив", "Лайфхак - як стати політиком", "Ще один політик...", - пишуть користувачі в коментарях.

Після того, як Володимир Зеленський став президентом України, багато зірок шоу-бізнесу теж вирішили спробувати себе в цій сфері. Можна згадати Сергія Притулу, Святослава Вакарчука, Василя Вірастюка, Олександра Скичка та інших.

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" торкнувся українців дуетом із ветераном 4-х воєн: "Як же за душу бере"

Як повідомляв "Знай.uа", гурт "Антитела" повідомив, що повертається з передової на творчий фронт: "Вам низький уклін"

Знай.ua писав, Тарас Тополя з "Антител" і Ед Ширан вперше зустрілися на одній сцені у Варшаві: "2step" наживо звучить ще краще