Акторка Антоніна Хижняк запам'яталася українцям за роль характерної Мотрі із серіалу "Спіймати Кайдаша". Наразі дівчина стала гостею у програмі Григорія Решетника "Як ти?".

Повномасштабна війна для дівчини почалася із дзвінка брата Антона. Її брат намагався потрапити до ЗСУ, але йому сказали почекати, і так і не взяли. До росіян у актриси своє ставлення та дуже активна позиція.

Антоніна Хижняк. Фото: скрин відео
Антоніна Хижняк. Фото: скрин відео

Антоніна зазначає, що стала дуже злою радикалісткою, хоча до війни була дуже мирною і толерантною людиною, намагаючись прощати все людям.

"Зараз вибачте, я можу бути злою, я можу сильно ненавидіти. У мене шалена любов до наших людей і абсолютна чорна ненависть з кожним обстрілом і вибухом...Як можна бути такими скотами? Мене найбільше тригерить, коли дізнаюся про загибель дітей ...Тоді я втрачаю контроль... Як же я хочу помсти, холодної і кривавої. Я вважаю, що просто убити їх занадто мало. Стільки злості, що просто страх", - ділиться Хижняк.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Антоніна включилася в активну боротьбу з росіянами та розпочала з петиції про заборону діяльності російських артистів в Україні.

"Стільки років вони знімалися тут, працювали, їли, ходили... Були у захваті від Хрещатика, наші актори вже з ними дітей хрестили та горілку пили. А тепер вони замовкли, бо вони порожні", - обурена Хижняк.

Нагадаємо, що Антоніна Хижняк із "СПіймати Кайдаша" закликала не робити з українців баранів.

Раніше ми повідомляли, що Антоніна Хижняк із серіалу "Спіймати Кайдаша" зізналася, що війна розбудила в ній звіра.