Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, окрім іншого ще й дуже активний у соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч людей. Наразі чоловік допомагає рідній країні у війні з росією та влаштовує благодійні концерти.

Олег Скрипка розповів дивовижну історію, що сталася з однією з його маленьких шанувальниць. Через вікове обмеження дівчинка не змогла потрапити на концерт улюбленого виконавця у Торонто, тому він запропонував особисту зустріч.

Скріншот із Instagram, Олег Скрипка
Скріншот із Instagram, Олег Скрипка

"Даринка неабияк засмутилася, адже дуже любить пісні ВВ та хотіла почути їх наживо. Ми спробували знайти вихід та запропонували дівчинці зустрітися зі співаком вже вранці після концерту", - написано в публікації.

Дарина була у нестямі від щастя і сльози з обличчя висохли відразу. Вона приїхала до Олега, ще й почула теплі слова від нього, адже цього дня вона ще святкувала день народження.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Більше того, подаровані бабусею 200 доларів, вона вирішила віддати артисту, щоб він їх передав на потреби військових.

"З таким підростаючим поколінням Україна точно буде сильна та незалежна! В єдності наша сила! 💪", - заявив музикант.

Раніше ми писали про те, що Олег Скрипка з гурту "ВВ" заспівав про свободу українців у дуеті з солдатом Нацгвардії: "Стала символом незламності"

Як повідомляв Знай.ua, лідер гурту "ВВ" Олег Скрипка згадав, як боровся з російською пропагандою ще в 90-х: "Ногою в щелепу"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка запишався маленькими українцями, які продають свої малюнки заради рідної країни: "Діти це наше майбутнє"