Відомий український співак, лідер "Бумбоксу" Андрій Хливнюк на сцені у столиці Чехії розчулив слухачів, не доспівавши пісню через сльози.

Бумбокс заспівав пісню та на словах "А поки будем бить вас за Азов і Бучу" не зміг втримати сліз. Відео розмістили шанувальники в мережі.

Андрій Хливнюк. Фото: instagram.com/andriihorolski/
Андрій Хливнюк. Фото: instagram.com/andriihorolski/

Андрій Хливнюк виконував пісню іншого репера - Скофка "Чути гімн", вона присвячена загиблому другу музиканта. Під час виконання пісні Андрій Хливнюк розплакався, та не доспівав композицію до кінця, вийшовши з ситуації за допомогою підтримки шанувальників, він зазначив, що саме на потреби ЗСУ підіть кошти від концертів. Також співак попросив вибачення.

Андрій Хливнюк. Фото: скриншот instagram.com/_evgeniya_avakin_/
Андрій Хливнюк. Фото: скриншот instagram.com/_evgeniya_avakin_/

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Хливнюк від початку повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ та захищає українців від ворога у складі бригади Патрульної поліції.

Проте музикант вирішив поїхати за кордони, щоб дати декілька концертів. Усі зібрані кошти від концертів музиканти віддадуть на потреби ЗСУ.

Андрій Хливнюк. Фото: instagram/andriihorolski/
Андрій Хливнюк. Фото: instagram/andriihorolski/

На сторінках своїх соцмереж Хливнюк також розмістив відео, на якому виконує "Червону калину" у Варшаві.

Нагадаємо, ми писали, що Андрій Хливнюк з "Бумбокс" показав один день із життя воїнів ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" Андрій Хливнюк із "Бумбоксу" показав, як шле окупантам полум'яний "сюрприз".

Також "Знай.ua" інформував, що Хливнюк з "Бумбоксу" видав нову порцію творчості, підбадьорюючи українців.