Популярна українська співачка Ірина Федишин "оживила" оригінальну версію пісні, яка за час війни стала рідною для кожного українця. Свою роботу вона презентувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ірина Федишин із самого початку повномасштабного вторгнення підтримує українців та ЗСУ всіма можливими засобами, зокрема за допомогою творчості. Так, цього разу зірка вирішила порадувати шанувальників, "ожививши" оригінальну версію пісні "Ой у лузі червона калина".

Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube
Ірина Федишин. Фото: скриншот Youtube

"Пісня написана в 1914 р. Степаном Чарнецьким, який народився в с. Шманьківці, Тернопільська область. Ця композиція – це гімн Січових Стрільців. Сьогодні вона стала популярною у всьому світі і має всі шанси стати основною піснею нашої перемоги", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Ірина Федишин зазначила, що ця пісня має для неї особливе значення, адже її чоловік народився у тому самому селі, де й автор цього безсмертного хіта.

"У моєму репертуарі дуже багато пісень про червону калину. Але ця особлива, оскільки мій чоловік народився в тому самому селі, що й автор цієї пісні", - додала Ірина Федишин.

Шанувальники, зважаючи на все, залишилися задоволені.

"Версія ближче до оригіналу прямо до душі!", - зазначили в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Федишин після повернення в Україну мало не загубилася серед захисників: "Не ті пісні співала".

Також наш портал інформував, Ірина Федишин після повернення в Україну показала шанувальникам обстріляний автомобіль: "Господи, дякую тобі".

Крім того, ми писали, Андрій Хливнюк із "Бумбоксу" показав, як шле окупантам полум'яний "сюрприз": "До перемоги".