Відомий український музикант, фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк розповів давню сімейну історію, яка трапилася з братом його дідуся та показує справжню сутність росіян. Нею він поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Віктор Бронюк вирішив поділитися з шанувальниками захоплюючою та повчальною історією, яка сталася з братом його дідуся. Артист розповів, що він ще під час Другої світової війни переконався, що росіяни ласі до всього чужого і не можуть зробити щось корисне та гарне своїми руками.

Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube
Віктор Бронюк. Фото: скрін youtube

"Коли брата мого дідуся, діда Петра, під час Другої світової війни разом із іншими робітниками Вінницького авіаційного заводу, на якому він працював, евакуювали в Самару, жили вони у бараках і землянках посеред поля. Там дід взяв собі клаптик землі. І щодня, приходячи з робочої зміни, продовжував трудитись на городі: посадив просо, гарбузи і, звісно, картоплю. Усі місцеві мешканці - а це переважно були м.скалі - з нього сміялися: "От дурний хохол! Напахався на роботі і ще біля землі упадає". Та коли прийшла зима, всі дружно думки змінили і почали ходити до нього випрошувати ділитися: "У тєбя же єсть. Што тебе жалко?" Традиційно ласі до чужого "псевдобратики" , - поділився музикант.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Віктор Бронюк зазначив, що історія описує росіян як лінивих та заздрісних людей, а українців – відвертими та працьовитими. Через десятиліття нічого не змінилося.

Раніше портал Знай повідомляв, лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк зворушив теплими спогадами про Кузьму Скрябіна та його жарти: "Честь – мати такого друга".

Також наш портал інформував, Оля Полякова спалила свій кокошник, розпрощавшись із минулим, та прокляла окупантів: "Йому не місце тут, в Україні".

Крім того, ми писали, Юрій Горбунов, після кримського "бавовни", показав, за чим сильно скучив: "Всі українці чекають".