Український співак та автор пісень Артем Пивоваров, який займається сольною та досить успішною кар'єрою, окрім іншого, є й активним користувачем соцмережі Instagram. Артист регулярно радує шанувальників свіжими публікаціями в Instagram, де за ним стежить близько 640 тисяч людей.

Багато зірок роблять неймовірні вчинки, аби наблизити перемогу України над окупантами. Так, наприклад, гурт Kalush Orchestra пожертвував для аукціону свою нагороду від конкурсу "Євробачення-2022". І Артем Пивоваров вирішив не відставати.

Артем Пивоваров, фото: Instagram
Артем Пивоваров, фото: Instagram

Артист розігрує статуетку від премії "YUNA" за звання "Найкращого виконавця 2021 року".

"Друзі, ми продовжуємо робити добру справу та допомогати нашій країні та нашим військовим", - написав Пивоваров.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Усі отримані гроші він пожертвує бійцям. У планах закупити апаратів для реінфузії крові та лікування ран негативним тиском. Артем запевнив, що це обладнання допоможе військовим хірургам, які щоденно рятують життя захисникам.

Правила участі прості: зробити донат на суму від 200 грн, перейшовши за QR-кодом або за посиланням, яке надав співак. І вже за тиждень він у рандомний спосіб обере переможця, який отримає статуетку.

Раніше ми писали про те, що Артем Пивоваров та Kalush вразили українців спільною атмосферною роботою: "Неможливо не закохатися"

Як повідомляв Знай.ua, напівголий Артем Пивоваров відкрито "покурив" наркотики під деревом: "Бабуся в ах*є"

Також портал Знай.ua писав, що Артем Пивоваров виклав "фанатку" з голими грудьми і без трусів - є що сказати