Відомий український музикант, соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка згадав, як успішно боровся з російською пропагандою у 90-х. Захоплюючою історією він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олег Скрипка згадав кінець 90-х і свій виступ у московському клубі "Акваторія", який закінчився неприємною зустріччю з російським геополітиком Олександром Дугіним, який на сьогоднішній день є ідеологом рашизму.

Олег Скрипка, скриншот: Instagram
Олег Скрипка, скриншот: Instagram

Артист згадав, що після виступу на сцену піднявся Дугін і почав кидатися образами на адресу українців. У результаті музикант не витримав і закрив рота пропагандисту прицільним ударом у щелепу. Олег Скрипка опублікував скрін статті в газеті про випадок, який оцінили всі українці.

"Ще до початку військової агресії з боку Росії, наприкінці 90-х, були конфлікти в кулуарах московських нічних клубів. І вже тоді вони закінчилися нашою перемогою", - написав Олег Скрипка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці захопилися вчинком музиканта.

"Ого! Важко уявити, як Олег б'є когось", "Злетів у повітря і завдав блискавичного удару ногою в щелепу", - прокоментували українці.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Олег Скрипка із групи ВВ показав результат ранкового обстрілу Харкова: "Боже, бережи Україну".

Також наш портал повідомляв, Сергій Бабкін переклав на українську один зі своїх найкращих хітів: "Є візитною карткою групи 5'Nizza".

Крім того, ми писали, Олександр Пономарьов, DZIDZIO, Тарас Тополя та Юрій Горбунов об'єдналися заради "бавовняного" треку "На землі, у повітрі та на морі".