Нещодавно інформаційний простір України сколихнула гучна новина, яка претендувала на чергову "зраду" і стосувалася всіма обожнюваного Олексія Арестовича.

Видання "Тиждень" "вкинуло" українцям те, що за офіційними документами Олексія немає у списку ні штатних, ні позаштатних радників керівництва ОП.

Якщо вірити виданню, у президента та керівництва Офісу президента всього 46 штатних та позаштатних радників. І Арестовича там нема. Ці дані є актуальними станом на 18 серпня 2022р.

Олексій Арестович, фото: скріншот із відео
Олексій Арестович, фото: скріншот із відео

І поки що українці вже почали будувати плани змов, Михайло Подоляк прокоментував інформацію щодо статусу Олексія Арестовича, якого не знайшли у списках радників глави Офісу президента.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв
Показати ще

Михайло Подоляк, фото: Instagram
Михайло Подоляк, фото: Instagram

У своєму Telegram-каналі він написав, що Олексій Арестович обіймає штатну посаду радника всього Офісу президента, а не лише його голови чи когось із заступників.

"Саме так його посада і звучить (дослівно): "радник Офісу Президента України" , - заявив Подоляк.

Повідомлення Михайла Подоляка
Повідомлення Михайла Подоляка

Нагадаємо, що Олексій Арестович закликав українців не шукати у кожному слові ОПУ зраду: "Мозків не вистачає".

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович припустив гнівну реакцію Володимира Зеленського після зустрічі з Ердоганом: "Боюсь відтворити".

Також стало відомо, що Михайло Подоляк назвав причину, чому не вдалося підготуватися до війни досконало: "Ми не очікували".