Знаменитий український виконавець Артем Пивоваров розвіяв наукові факти про людство та поділився власним баченням. Відповідний ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров має багатотисячну армію шанувальників, які божеволіють від його творчості та таланту. Артист активно веде свою сторінку в соцмережі, використовуючи її для спілкування із шанувальниками. Він регулярно радує новими фото та відео, показуючи як моменти з особистого життя, так і виступів.

Артем Пивоваров, instagram.com/pivovarovmusic
Артем Пивоваров, instagram.com/pivovarovmusic

Так, цього разу на одному з концертів Артем Пивоваров розвіяв наукові факти про людство, зокрема наголосивши на українцях. Він зазначив, що вчені помилялися та озвучив своє бачення ситуації та розповів, що допоможе наблизити перемогу.

Артем Пивоваров, скріншот: YouTube
Артем Пивоваров, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Нам вчені розповідали, що ми, люди, на 80% із води. Але це була помилка, тому що ми з кохання на 80% з вами, насамперед. А зараз маємо бути на 100% українці з кохання, віри, надії, тому що саме це наближає нас до перемоги", - сказав виконавець зі сцени.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що Павло Зібров обурений, чому Таїсії Повалій досі залишається "народною артисткою України": "Вона свій вибір зробила".