Колишня учасниця групи Потап та Настя, яка зараз веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, Настя Каменських раніше розповідала про могутність та незламність українського народу.

Зараз вона присіла біля дзеркала, щоб згадати заспокійливі слова, які вселяють надію - "одного разу все стане лише спогадом". З війною так і буде, але...

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

"Темні часи одного разу залишаться в минулому. А з іншого боку, ці слова надихають жити тут і зараз, не чекаючи кращого моменту. Нагадують, що життя не можна відкладати на потім, тому що кожен його момент — безцінний скарб", - пише Настя Каменських.

Тому, мабуть, Олексій Потапенко і не поспішає повертатися до України, живучи тут і зараз. Чого досі не можуть зробити сотні та тисячі громадян, які постраждали від війни.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Настя Каменських, фото: Знай.ua
Настя Каменських, фото: Знай.ua

"Для когось спогади... таких як ви... що закрилися в інших країнах. Я вас не звинувачую... але... і в мене була і є можливість виїхати. Але я не покину свого чоловіка, свою матусю і всіх тварин, яких залишили" , - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Настя Каменських гуляє полями в Європі під гучні звинувачення в "зраді" України: "Люди все бачать"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських розповіла, що насправді оберігає всіх українців, але ВСУ не згадала: "Те світле почуття..."

Знай.uа писав, Настя Каменських розплакалася перед Сенічкіним з Барбір і вивалила весь біль душі: "Кохання - надія"