Музикант, вокаліст гурту "Океан Ельзи" та один із тренерів на вокальному проекті "Голос країни-12" Святослав Вакарчук продовжує працювати у напрямку підтримки українських громадян та військовослужбовців у рамках повномасштабної війни проти рашистів.

Зараз він разом із командою опинився у Брюсселі, Бельгія, щоб виступити на концерті. Це зауважила відома виконавиця, дружина Костянтина Меладзе Віра Брежнєва та опублікувала фрагмент відео у Instagram Stories.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube

Але це не звичайний захід, як хтось міг подумати. Подібна подія, по суті своїй, має легендарний характер. Святослав Вакарчук виступив на сцені під акомпанемент британців Coldplay.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Всю душу і серце з вами", "Пісня зцілення моєї душі. Віримо! Настане!", "Як сильно", - пишуть користувачі в коментарях.

Це, до речі, не вперше, коли Coldplay виконують цю пісню. Раніше вони грали її на сцені із вуличним музикантом. До цього Вакарчук уже встиг збудувати плани на перші миті після перемоги, а у вівторок, 9 серпня 2022 року, в окупованому Криму сталася серія потужних вибухів.

Нагадаємо, Дорофєєва, Полякова, Зарицька, Потап, Вакарчук та Мацола: тренери "Голосу країни" про війну

Як повідомляв "Знай.uа", Вакарчук презентував нову роботу "Океан Ельзи" та показав два виміри, в яких живуть українці: війна та тил зійшлися воєдино.

Знай.ua писав, Вакарчук, Полякова і Зарицька ризикнули життям заради доброї справи: "На своєму фронті"