У Львові можуть націоналізувати майно та підприємства, які належать росіянам.

Мер Львова Андрій Садовий пропонує повернути підприємства та майно, яке належить росіянам у власність міста. За словами Садового, новий закон про націоналізацію майна громадян країни-агресора дозволить це зробити.

Андрій Садовий. Фото: Facebook
Андрій Садовий. Фото: Facebook

"Близько 80 підприємств, які зареєстровані на території Львова, повністю або частково належать росіянам. Всю інформацію передали у військову адміністрацію. Нещодавно прийнятий закон про націоналізацію дозволяє зробити так, щоб у Львові та всіх інших містах України не було навіть маленької частки, яка може належати ворогові", - зазначив міський голова.

Також він запропонував на території одного з підприємств, який з 90-х років належить росіянам створити муніципальний Індустріальний парк.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Це величезна територія близько до центру міста, яка може бути базовою локацією для виробництва електромобілів. Також вже є західні інвестори, які готові запустити виробництво електродвигунів. Тут можуть отримати роботу львів'яни та українці, які були змушені шукати собі новий будинок. Дорожня карта вже готова", - зазначив мер Львова.

Нагадаємо, раніше начальник поліції Київщини показав, чим користується "друга армія світу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Мелітополі колаборанти стали частиною окупантської армії, місцеві патріоти розпізнали зрадників.

Також "Знай.ua" писав, що російські окупанти можуть готувати "парад" в зруйнованому Маріуполі.