Львів'яни скаржаться, що у місті правоохоронці почали часто зупиняли комунальні маршрутки, а інші які їздять переповнені не чіпають.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Вера Чванова-Барковская.

Так, львівська розповіла, що у п'ятницю, 30 жовтня правоохоронці зупинили маршрутку та почали виганяти з громадського транспорту всіх пасажирів.

Фото: Вера Чванова-Барковская


"Поліція зупиняла низькопідлогову маршрутку 52, я мало інфаркт не дістала (їхала в ній). Зупинили просто посеред дороги, вигнали усіх пасажирів, на моє питання чому ви зупиняєте саме громадський транспорт не реагували. Була спроба спровадити мене(хто знає мене), ніт,не вийшло... " - зазначила львів'янка.

Фото: Вера Чванова-Барковская


При цьому вона відзначила, що їй довелося пересісти в іншу маршрутку, яка була забита під зав'язку, проте правоохоронці на це не реагували.

"13 жовтня така сама ситуація склалася з маршруткою 52 біля зупинки Мотозавод... Дивно, що поліція зупиняє в гонитві тільки комунальний транспорт... Я сідала далі на 184а( вщент забиту) но поліція цього не бачила..на моє прохання піти до зупинки і позупиняти ще маршрутки, мене мало не послали..", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Запоріжжі водій нахабно викинув пенсіонерку з автобуса

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополян тероризує маршрутник з "короною" на голові

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром маршрутник не пустив дитину без маски, мати поставила на вуха все місто