Вся країна з понеділка 1 листопада перейшла на дистанційне навчання. Введення такого епідзаходу зачепило учнів не тільки старших класів, а й початкових.

Львів – не виключення, і там теж учні відправилися по домівках вивчати предмети та робити уроки, навіть незважаючи на великий відсоток вакцинованих педагогів – більш ніж 90%. Про це пише tvoemisto.tv у себе на порталі. Ця ситуація схвилювала львівських батьків, які вважають, що дітям потрібен контакт зі своїми вихователями-викладачами, адже раніше було обіцяно, що початкові школи будуть працювати, незважаючи на рівень епідеміологічної загрози.

"Збережу собі до особистих хронік. Тепер у нас флейта онлайн. Поруч математика онлайн. Підкажіть, де видають абонементи в божевільню? До сімейної запис на кілька тижнів вперед закритий. Ну а що, балет онлайн ми вже досвід маємо, для різноманіття можемо і дистанційну флейту спробувати", – написала у своєму facebook Мар’яна Кузько.

Невдоволені батьки просять, аби хоча б діти початкових класів займалися в школі. Жаліються, що від рішення, яке прийняло місто, страждають і батьки, які сидять вдома з дітьми, вчать уроки і не можуть потрапити на роботу, і їхні чада.

«А як дитина має вчитися дистанційно у початковій школі сама? Правильно, треба щоб присутній був хтось із батьків. А якщо батьки працюють? Якщо в сім’Ї обидвоє батьків працюють», – розказала Ірина Романська.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проте серед львів’ян є і такі, що підтримали закриття шкіл, адже зараз рівень захворюваності на коронавірус підвищений, а меленькі діти, коли хворіють, тяжко переносять цей вірус.

"Підтримую рішення! Нема чого наражати дітей на небезпеку, особливо маленьких. Діти також хворіють і тяжко переносять вірус", – пише Христина Поліщук.

Знай.ua нагадує: Перша "зарплата" - 100 тисяч гривень: випускники львівських шкіл отримають премію від держави

Як раніше повідомляв Знай.ua: У масках і з дезінфектором: українським школярам і батькам розповіли, як пройде ЗНО-2022

Також Знай.ua писав: Гортайчик, мармизка і равлик: топ українських аналогів для іншомовних слів, про які ви не знали