Відомий український співак, виконавець хіта "Шикидим" і майже "молодий" татко Віктор Павлік слідом за своїми зірковими колегами привітав українців і Україну з 30-ю річницею Незалежності.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Віктора Павліка в мережі Instagram.

Артист коротко підписав своє відео: "Слава Україні!".

У новій публікації можна помітити, що Віктор Павлік давно знайшов те саме "є де і є з ким". Артист показав дуже зворушливі кадри зі свого концерту, де публіка запалила ліхтарики на своїх телефонах під повільну композицію. Саме так артист і привітав країну з ювілеєм.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що Дружина Віктора, після народження сина Михайла Катерина Репяхова також почала показувати у своєму блозі реалії молодої матусі. Цього разу в розділі stories дівчина вирішила показати двох своїх найулюбленіших чоловіків.

Так, Репяхова сфотографувала свого чоловіка Віктора Павліка і сина Михайла, які перепочили в тіні. На опублікованій фотографії артист сидить за столиком переглядаючи щось в телефоні. Біля Народного артиста України в колясці спить його син.

Раніше повідомляли, Катерина Репяхова залишила Віктора Павліка і маленького сина заради своїх забаганок: "Не можу вже".

Як повідомляв Знай.uа, подружжя усиновило 11 дітей, і не збирається зупинятися: "Бог відкрив наші серця".

Знай.uа писав, Катерина Репяхова показала, як "експлуатує" 55-річного Віктора Павліка: татко в няньках.