Популярна українська актриса, 29-річна зірка серіалу "Папік" Дарина Петрожицька, нагадала своїм шанувальникам про те, що літо наближається до кінця. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Ще трохи і літо закінчиться. Насолоджуємося цими днями, а то #winteriscoming», - підписала вона знімок на тлі ясного неба, зроблений, судячи з геотегу, в Одесі.

"Аt a salary of (разом із зарплатою)», - пожартував у відповідь один з фанатів зірки.

"Неземна посмішка", "Прекрасна", "Виглядаєш, як завжди, супер", "Даша, хороша ти дівчина", "Сонячний зайчик", "Позитивно", "Ну дуже позитивна дівчина", - захоплюються шанувальники.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інші ж почали міркувати, чи варто сумувати з приводу закінчення літа.

"Дуже сумно від цього», «Ну, це літо було аномально спекотне», «Ще трохи більше, ніж трохи, і буде ще одне літо», «Сподіваємося, що осінь буде тепла", "У вересні ще "бабине" літо буде. Тепло буде до жовтня. На півдні до листопада. Так що ще встигнемо насолодитися", "Головне, щоб жарищі дикої і злив по тижню не було», «2 тижні...», - додають фанати.

"З приїздом, гарного відпочинку", - пишуть одесити.

Нагадавши, зірка серіалу "папік" Петрожицька показала свого хлопця: "познайомилися в Єгипті". Пара познайомилася на відпочинку

Як повідомляв портал " Знай.ua", зірка "папіка" і "танців з зірками" Петрожицька зізналася, навіщо приховує коханого: "Він тільки мій...". Актриса заявила, що нарешті зрозуміла значення фрази - " щастя-любить тишу.

Також " Знай.ua " писав, оточення МакЅим співачка МакЅим на межі життя і смерті: ШВЛ в комі не допомагає, легені вражені майже на 100%. Співачку МакЅим перевели з ШВЛ на ЕКМО, легені вражені більше, ніж на половину