На сторінці в Instagram відомого українського співака і композитора Святослава Вакарчука з'явилася нова публікація.

Цього разу він показав, як готується до зйомок нового кліпу у рідному Львові.

«Знову разом! На зйомках кліпу», - написав співак під опублікованим знімком. Поруч із ним відомий український режисер, кліпмейкер Віктор Придувалов, який неодноразово працював із найкращими вітчизняними гуртами.

Пізніше Вакарчук додав ще один знімок, на якому він стоїть на перилах балкону, а позаду нього – знаменита вежа Львівської ратуші.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Місто, що підіймає вище неба...», - ділиться враженнями співак.

«Це ж я після класних концертів», «Час йде - титани незмінні», «Класна команда! Чекаємо на нову роботу», «Кліп у Львові на пісню про Львів?», «Великий Далекосхідний привіт вам з Владивостока! Пам'ятаємо, сумуємо, любимо, удачі в зйомках нового кліпу!», - пишуть у коментарях фанати.

«Холодно. Пам'ятаю кліп у Львові», «Як же Слава на кота схожий», - додають інші.

Нагадавши, Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" благає про допомогу: "все життя рятують людей". Соліст групи" Океан Ельзи" звернувся до шанувальників.

Як повідомляв портал "Знай", Святослав Вакарчук розлучається з дружиною після 20 років спільного життя: "Є і будемо близькими людьми". Артист ошелешив новиною про розлучення.

Також "Знай.uа" писав, Alyona Alyona зізналася, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком: "Не скажу що було просто". Зірки випустили спільну пісню