Курсант Андрій Свояк, який загинув у Львові внаслідок падіння дерева в парку, був родом з Вінницької області. Про нього розповіли у сюжеті ТСН.

Як зазначається, хлопець мав бути артилеристом. У Національній академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, де вчився загиблий, про нього відгукуються добре. Кажуть, що вчився непогано і був відповідальним.

До канікул хлопцеві залишалося не більше тижня – ще б кілька днів, і його б відправили у відпустку.

Про 18-річну дівчину, із якою того вечора зустрічався курсант, і яка загинула разом із ним, відомо ще менше. Вона ніде не працювала і не вчилася.

Скрін, відео Андрій Свояк
Скрін, відео Андрій Свояк

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Молоді люди познайомилися в соціальній мережі, і того фатального вечора було їхнє перше побачення. До того вони переписувалися впродовж двох тижнів.

Скрін, відео ТСН
Скрін, відео ТСН

Скрін, відео ТСН
Скрін, відео ТСН

Скрін, відео ТСН
Скрін, відео ТСН

За словами друзів загиблого, він збирався запропонувати дівчині стосунки, на побачення йшов з букетом квітів. Нині ж навколо місця, де загинула пара, і досі лежать рештки того букета.

Скрін, відео ТСН
Скрін, відео ТСН

Скрін, відео ТСН
Скрін, відео ТСН

Скрін, відео ТСН
Скрін, відео ТСН

У львівському парку, де відбулося трагічне побачення, нараховується понад шість тисяч дерев. За словами комунальників, дерево, яке під час негоди впало на лавку із закоханою парою, раніше визнали здоровим.

Нагадаємо, раніше У Львові подарують друге життя півтисячі повалених дерев - "що не продамо - на дрова"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Личаківському кладовищі через ураган пошкоджено понад 100 цінних надгробків: розчищатимуся щонайменше місяць

Також «Знай.uа " писав, що Після аномальної спеки Львів накрила потужна буря: місто залишилося без світла та електротранспорту