Як повідомляє прес-служба ДСНС, Закарпаттям пронісся справжній буревій. Сильний дощ і вітер паралізував на якийсь час рух громадського транспорту.

Стихія зривала дахи будівель, ламала дерева і обривала лінії електропередач, найбільше вона торкнулася Берегово і район.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сильна злива підтопила навіть нежитлові споруди. На щастя, за повідомленнями рятувальників, через це природне явище ніхто не постраждав.

Досі з наслідками стихії борються представники комунальних підприємств та рятувальники Державної служби надзвичайних ситуацій.

Слід зазначити, що синоптики дають невтішний прогноз для жителів західних регіонів України. За їх інформацією, ще мінімум три дні тут будуть дощі, грози і сильний поривчастий вітер.

Тому місцевим жителям рекомендують прибрати з балконів речі, які можуть бути пошкоджені, щільно закрити вікна, не залишати на вулиці домашніх тварин і дітей без нагляду.

Нагадаємо, раніше полчища медуз на Азовському морі вивозять екскаваторами, смердить безбожно: відпочинок зіпсований.

Як повідомляв портал " Знай.ua", вулиці пішли під воду, вітер зірвав дахи будинків: українці поділилися кадрами наслідків урагану.

Також " Знай.ua" писав, що українці знайшли кумедний спосіб подолати навалу медуз: приготувати і з'їсти.