Стало відомо про те, що мер міста Львів Андрій Садовий зараз знаходиться в українській столиці - в Києві. Він вже встиг порадувати кількома кадрами в мережі.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є. Регулярно він розповідає там новини, які пов'язані з роботою і благополуччям у Львові, або ж просто публікує фотографії свої і з сім'єю.

Цього разу в Києві він зробив фото один, поруч з центральною синагогою в центрі Києва. До слова, встав він біля унікального дерева-червоний каштан, і як йому сказали, Він залишився один такий в столиці.

Пост мера Львова, фото: скріншот
Пост мера Львова, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Це червоний каштан біля Центральної синагоги Києва. Кажуть, такий тут залишився тільки один. Єврейська громада міста висадила древо життя на честь Андрея Шептицького. А сьогодні у митрополита День народження. Я у відрядженні, і прийшов сюди, щоб побути поруч, доторкнутися до пам'яті про сотні врятованих і мільйони натхненних життів. З його духовною спадщиною ми ніколи не будемо відчувати себе сиротами. Вічна пам'ять " - сказано в повідомленні в соціальній мережі Facebook.

Телеведучий і політик Сергій Притула не залишився осторонь, і також прокоментував дану публікацію. Справа в тому, що чоловік зараз знаходиться навпаки, у Львові. На батьківщині Андрія Садового.

Сергій Притула, фото: Facebook
Сергій Притула, фото: Facebook

"А я тут вас кличу під балконом, а Ви, виявляється, в столиці!"- написав Сергій Притула, і доклав фотографію звідти.

Сергій Притула, фото: Facebook
Сергій Притула, фото: Facebook

Нагадаємо, що Садовий взяв у кредит Skoda і поплакався львів'янам перед виборами: "буду виплачувати рік"

Як повідомляв портал Знай.ua , Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також Знай.ua писав, що у Львові відбулася перша репетиція хору депутатів Львівської міськради. Її відвідало близько 15 львівських депутатів.