Стало відомо про інцидент у місті Львів. 55-річний чоловік опинився під колегами тролейбуса. Що відомо про його стан.

Сталося це вранці понеділка 12 липня. На вулиці Гетьмана Мезапи у Львові, 55-річний чоловік переходив дорогу, як раптом, виявився плід колесами тролейбуса.

Він отримав ряд серйозних травм, після чого був екстрено доставлений в лікарню, де йому лікарі і надали невідкладну допомогу.

Поліція, скріншот: YouTube
Поліція, скріншот: YouTube

Очевидці говорять про про те, що в те, що трапилося винен сам пенсіонер, так як він переходив дорогу в недозволеному місця, поза пішохідного переходу. Водій автобуса під номером 33, який розсікає по центру міста, сильно злякався, так як в події повністю могли звинуватити його.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Попередньо відомо про те, що зараз постраждалий пенсіонер лежить у Львівському Центрі екстреної медицини та медицини катастроф. Лікарі говорять про те, що у нього закрита черепно-мозкова травма і сильні побої.

З особистої інформації про нього відомо тільки те, що йому 55 років. Решту інформації тримають у секреті.

Нагадаємо, що не так давно стало відомо про смерть велосипедиста, який помер під колесами вантажівки через трагічний збіг обставин.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

П'яний перехожий, гуляючи по тротуару, раптово змінив напрямок свого руху і змусив велосипедиста, який рухався назустріч, різко згорнути.

В результаті, і трапилася трагедія. Лікарі були не в силах його врятувати.

Нагадаємо, раніше У Львові затопило центр, а вітер зніс дерева: негода повернулася в Україну з новою силою

Як повідомляє портал Знай.ua Потоп в окупованому Криму поставив хрест на курортному сезоні: від пляжів нічого не залишилося

Також Знай.uа писав, що У затопленому Криму рятувальники супроводжують човни вплав: "Бойові Дельфіни"