У Львові чоловік, якого оштрафували за порушення правил дорожнього руху, кинувся під автівку ліцейських та вдав, що його нібито збили.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

У четвер, 5 березня у Львові патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху 36-річного водія автомобіля Renault Kengoo. У водія був відсутній поліс обов’язкового страхування. Правоохоронці виписали постанову за порушення правил. При цьому чоловік поводив себе досить агресивно, та нецензурно висловлювався.

Коли патрульні вже почали від'їжджали, то чоловік раптово вистрибнув на автомобіль патрульних і вдав, що вони його збили. Чоловік впав на землю і різко встав. Він не очікував, що в службовому авто працює відеореєстратор.

Скріншот із відео


Після цього правоохоронці викликали бригаду швидкої допомоги. Медики констатували, що громадянин не зазнав тілесних ушкоджень і він від госпіталізації відмовився.

Коли чоловік хотів вдати, що поліцейські збили його, він пошкодив капот службового автомобіля. Для з'ясування всіх обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. За пошкодження автомобіля поліцейських львів'янину загрожує кримінальна відповідальність.

Витівка водія-порушника

На що сподівався, незрозуміло... Чоловік після виписаного на нього штрафу, кинувся на авто патрульних і вдав, що його збили Вчора зранку патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху 36-річного водія автомобіля Renault Kengoo. На додачу у водія був відсутній поліс обов’язкового страхування. Від початку громадянин поводився агресивно, висловлювався нецензурною лайкою. Коли конфлікт вичерпали — на порушника винесли об'єднану за два порушення постанову. Коли патрульний автомобіль від’їзджав з місця зупинки, згаданий громадянин раптово вистрибнув на автомобіль патрульних і вдав, що вони його збили. Чоловік впав на землю і різко встав. Він не очікував, що в службовому авто працює відореєстратор. Після інциденту патрульні викликали швидку, на місці лікарі констатували, що громадянин не зазнав тілесних ушкоджень і він від госпіталізації відмовився. Оскільки чоловік пошкодив капот службового автомобіля на місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції, тепер йому загрожує кримінальна відповідальність. #ПорядокЦеТи #патрульнаполіція #Lvivpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Donderdag 5 maart 2020

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше Молода киянка кинулася під колеса смерті, моторошні деталі нічного ДТП

Як повідомляє портал "Знай.ua" Під Києвом п'яний коп уявив себе Шумахером і збив двох пішоходів, дикі кадри

Також "Знай.ua" писав, що "Твоє життя нічого не коштує" - водій побив пішохода, який "образив" його авто