Усіх небайдужих, зокрема, львів'ян просять допомогти 26-річній Ірині, яку днями вдарило струмом на цистерні вантажного поїзда.

Про це передає портал Тvoemisto.tv, посилаючись на львів'янина Богдана Шведта, який допомагає рідним дівчини, організовувати допомогу для її порятунку.

Відомо, що 9 липня, дівчина отримала 70% опіків, але зуміла вижити і навіть перебувати у свідомості. Ірину госпіталізували до 8-ї лікарні Львова.

Зараз всі бажаючі можуть їй допомогти: здати кров або пожертвувати кошти.

Відомо, що зараз Ірина на інтенсивній терапії. До неї допускають рідних дуже обережно. Вона знаходиться під постійним наглядом медиків.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

фото: ДСНС
фото: ДСНС

"Фахівці працюють, вона під постійним наглядом. Кажуть, що в таких ситуаціях, перших три дні триває шок. На третій-п'ятий день зможуть більш чітко сказати про поразки, можливо про прогнози. Є потреба в допомозі, можна надіслати кошти, а можна здати кров"– - каже Богдан Шведт.

Кров можна здати у Львівському обласному центрі служби крові, який знаходиться на вулиці Пекарській, 65. Потрібно взяти талончик, що кров саме для Ірини Петрик. Дівчині підійде будь-яка група, тому що їй потрібні компоненти крові. Після талончик треба передати в 8-у лікарню.

Номери карт, для фінансової допомоги:

5168872770465812 (OTP)

5375414101276268 (mono)

Як додав Шведт, Ірина є колегою друзів, каже, що вона не робила селфі на цистерні, як кажуть. Але не знає чому дівчина перебувала там.

Нагадаємо, 9 липня, на львівській на залізничній станції "Підзамче", струмом вдарило 26-річну дівчину. Вона знаходилась на цистерні вантажного поїзда. Постраждалу госпіталізували з 70% опіків тіла.

Нагадаємо, раніше у Львові дівчина отримала 70 відсотків опіків тіла, намагаючись зробити селфі на цистерні поїзда

Як повідомляє портал «Знай.иа» 30-річний львів'янин загинув, зірвавшись з балкона: намагався потрапити до своєї квартири

Також «Знай.иа " писав, що Відважний воїн віддав життя за Україну, побратими не стримують сліз: "Богдан був справжнім офіцером"