Популярний український виконавець і політик Святослав Вакарчук має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram, з якими активно ділиться цікавими публікаціями. Цього разу лідер гурту "Океан Ельзи" вирішив показати, чим займається перед польотом.

Святослав Вакарчук опублікував нове фото і показав, як готується до польоту.

На опублікованому фото можна побачити Святослава Вакарчука, який сидить посеред паркувального майданчика для літаків. Співак одягнений в чорні штани, чорнудю кофту, білу футболку і білі кросівки.

Атрист розташувався посеред майданчика на невеликій дорожній сумці чорно кольору. При цьому навколо нього немає людей, а на задньому плані можна побачити невелику будівлю з незвичайною архітектурою і ангар з якого стирчить хвіст літака.

У підписі до публікації Святослав Вакарчук вказав, що очікує польоту і знаходиться в Харкові.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"В очікуванні високого польоту... #Харків #оранжерея #вакарчук #океанельзи #okeanelzy #kharkiv" - написав Святослав Вакарчук.

Публікація Святослава Вакарчука: Instagram
Публікація Святослава Вакарчука: Instagram
Публікація Святослава Вакарчука: Instagram

Нагадаємо, що Дорофєєва в крихітному бікіні видала рецепт вечері для ледачих: "Готова продати душу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Влад Яма з дружиною показали, Хто зверху: не посоромилися навіть камер

Також, "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль ледь не осоромилася з кулею в роті: "Давай, дуй нормально"