Колишня кохана відомого співака Віталія Козловського, популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходят слухи" Раміна Есхакзай заговорила на тему, яка хвилює її на даний момент.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Справа в тому, що за словами журналістки, починаючи з березня поточного року, вона почала робити укладання в салонах краси, і відбувається це приблизно два-три рази на місяць.

Почала вона ходити туди, так як думала, що так волосся не псуються, адже в салонах працюють професіонали, і знають як зробити все без плачевних наслідків.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Зараз практично липень місяць, і Раміна Есхакзай помітила, що у неї до неможливості сухе волосся, а це значить, що вони зіпсовані, і це її приводить в жах.

"Хоча здавалося б, має бути навпаки. У салонах же працюють професіонали + хороше обладнання і косметика " - розповідає дівчина у своєму новому пості.

При цьому, дівчина не поспішає звинувачувати салон, а захотіла розібратися в ситуації. Це або збіг, або салонні укладання і справді вкрай негативно вплинули на стан її волосся. У шанувальників вона вирішила поцікавитися, у кого який досвід був.

На новому знімку вона посміхається в білому вбранні, який їй дуже підходить.

"Мені ідеально підійшов стайлер Дайсон, не знаю як без нього раніше жила 😊";

"Якщо вам роблять браш, то це дуже погано впливає, сухе повітря дуже сушить волосся. В останні час теж роблю таку укладку, і на жаль волосся стали сухі і ламкі";

"Впливають звичайно. Деякі салонні шампуні і бальзами можна використовувати тільки один раз на місяць, через сильну концентрації";

"Однозначно, і не завжди фарбують добре";

"У мене завжди влітку волосся сухими стають..Я думаю, повітря і сонце впливають" - пишуть користувачі в коментарях.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Колишня Козловського Раміна розцвіла перед весіллям не гірше Гросу: "Боже, яка краса!"

Як повідомляє портал Знай.uа Колишня Козловського Раміна поскаржилася на труднощі в роботі: "якби не препарат.."

Також Знай.uа писав, що Колишня Козловського Раміна захотіла змін перед весіллям: "як же незручно"