Незабаром зі Львова до Саудівської Аравії відкриють нові авіарейси. Тепер львів'яни зможуть подорожувати в міста Бурайда і Джидда, а також в столицю Саудівської Аравії.
Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.
Так, стало відомо, що з 3 липня авіакомпанія Flynas відкриває новий авіарейс Ер-Ріяд (столиця Саудівської Аравії) – Львів. А з 7 липня відкриє ще один маршрут зі Львова в міста Бурайда і Джидда.

Аеропорт, скрін, відео YouTube
Аеропорт, скрін, відео YouTube

Тому гості з аравійських міст зможуть відновити здоров'я, ознайомитися з природною, рекреаційною та історико-культурною спадщиною Львівщини. Так само львів'яни зможуть без перешкод відвідати Саудівську Аравію.
Польоти планують виконувати два рази на тиждень - по середах і неділях. Старт - 7 липня. Квитки вже продають на сайті авіакомпанії. Ціни стартують від € 545 в обидві сторони.
Для довідки:
Flynas - бюджетна авіакомпанія Саудівської Аравії, що базується в міжнародному аеропорту Короля Халіда. Компанія вийшла на український ринок у травні 2021 року. Спочатку вони відкрили прямі рейси Київ - Ер-Ріяд.

Flynas - раніше Nas Air, є провідною "лоукост" авіакомпанією в Саудівській Аравії, що виконує внутрішні і міжнародні рейси з 2007 року.

Нагадавши, авіаперельоти відновляться в 2026 році-в Європі озвучили невтішний прогноз.

Як повідомляв портал Знай.uа , Wizz Air запустив рейси на Кіпр. Угорський лоукостер Wizz Air повідомив, що запускає прямі рейси з культурної столиці України в Ларнаку на Кіпрі.

Також Знай.uа писати, український лоукостер SkyUp анонсував запуск нового авіарейсу між Харковом і Львовом

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще