Священик Андрій Григораш об'єднує священство з трудовою діяльністю в стартапі, займається графічним дизайном, захоплюється фентезі і вважає "Гаррі Поттера" і "Володар кілець" шедеврами світової літератури.

Детальніше про священнослужителя розповіли на фейсбук-сторінці Православної Церкви України.

У вільний час отець Андрій працює в невеликому стартапі з виготовлення дерев'яних виробів. А нещодавно він пройшов курси з графічного дизайну і зараз активно застосовує нові навички на практиці.

У його портфоліо вже з'явилися такі роботи, як дизайн церковних грамот і подяк для однієї з парафій, рекламний банер для магазинів одягу та текстилю та Обкладинка до пісні талановитого виконавця Олександра Боратинця під псевдонімом BORA.

Отець Андрій з дитинства захоплювався літературою. Він переконаний: читати потрібно будь-яку літературу, як Богословську, так і художню, незалежно від релігійних переконань автора.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також Григораш є активним користувачем соціальних мереж і різних побільних додатків.

Отець Андрій лояльно ставиться до сучасної культури і не виключає, що навіть Instagram, TikTok або меми можуть певною мірою бути корисними християнину.

"Всяка епоха продукує різні технічні засоби і способи донесення слова Божого. Думаю, що й наведені соцмережі можуть посприяти в натяку на шлях до Бога, але не безпосереднє Його пізнання. Ці мережі перенасичені і щось вартісне для християнина може загубитися в інформаційному потоці",- каже отець Андрій.

Нагадаємо, раніше На Львівщині відшукали священика не схожого на всіх інших: "немає машини і великого живота"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Священик "окропив" сімох митрополитів кислотою, дісталося навіть копам: опіків не уникнути

Також «Знай.иа " писав, що Священик зі Львівщини перетворив непролазні хащі на громадський простір: 15 років працював на заробітках