На Львівщині з'явиться потяг з вагонами для велосипедів. Про це повідомили на сторінці "Укрзалізниці" у соцмережі Facebook.

З 12 червня на Львівщині розпочав пересування електрички за маршрутом "Львів — Мукачево", в якому буде знаходиться веловагон.

"Купатися в морі ще не кожен зважиться, а ось для велопрогулянок, тим більше в Карпатах, погода чудова. "Укрзалізниця" враховує пропозиції пасажирів і продовжує обладнати приміські поїзди власниками для велосипедів. Так, з 12 червня курсуватиме електропоїзд №7001/7002 Львів—Мукачево, в якому можна буде комфортно перевозити велосипеди" - зазначено в публікації.

Крім цього в публікації додали, що з 5 червня на коліях вже курсує відремонтований поїзд за маршрутом «Львів — Мукачево», яким можуть скористатися туристи з велосипедами.

"А з 5 червня вже курсує відремонтований поїзд №829/830 Львів—Ужгород, який теж став дружнім до велотуристів." - додали до публікації.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Укрзалізниці: Facebook
Публікація Укрзалізниці: Facebook
публікація Укрзалізниці: Facebook

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустила додаткові поїзди з Києва в західні області: як курсуватимуть

Як повідомляв портал "Знай.uа", очевидець розповів подробиці загибелі 28-річного українця в поїзді Рахів-Київ: "Нічого не міг зробити"

Також, "Знай.uа" писав, що молодий українець трагічно загинув у поїзді на очах у дружини: "Впав з верхньої полиці"