Львівський шестикласник загинув під час шкільної екскурсії на водоспад Кам'янка.
Про це повідомляє "ZAXID.NET".
Так, стало відомо, що під час шкільної екскурсії загинув учень львівської школи №82. За попередніми висновками, 12-річний хлопчик зірвався з висоти під час спроби зробити селфі й впав у воду.

"Як стало відомо, сьогодні, 2 червня під час екскурсії до с. Кам'янка Стрийського району учень 6 класу підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду, в наслідок чого отримав травму. Реанімаційні заходи лікарів швидкої допомоги не змогли врятувати дитину", - сказано у повідомленні пресслужби Львівської міськради.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Також у міськраді зазначили, що за даним фактом буде проведено розслідування. Відомо, що група з 44 львівських школярів перебувала на шкільній екскурсії, у супроводі п’яти дорослих – трьох вчителів і двох батьків.

Наразі правоохоронці та експерти встановлюють всі причини та обставини події. Ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше у Харкові підліток зірвався з дамби і пішов під воду, тіло дістали водолази-мати не в собі від горя

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляє портал Знай в Одесі хлопчик сіганул з обриву і розбився на смерть-кликав маму і загинув на самоті

Також Знай писав, що у Запоріжжі вантажівка злетіла у прірву, водій загинув-25 метрів смерті