Відомий український артист Андрій Данилко після чуток про важку хворобу завітав до Львова. Зазвичай відомий артист тут відвідує одразу три могили відомих українців, серед них і видатний режисер Роман Віктюк.
Відповідне фото Андрія Данилка та Інни Білоконь опублікував у своєму Instagram актор Станіслав Садальський.

Актор Станіслав Садальський опублікував фото Андрія Данилка та Інни Білоконь біля могили видатного режисера Романа Віктюка у Львові. При цьому він зазначив, коли Данилко відвідує Львів, то одразу йде на могили до Романа Віктюка, Івана Франка та Володимира Івасюка.

Андрій Данилко та Інна Білоконь, фото з instagram
Андрій Данилко та Інна Білоконь, фото з instagram

“Андрій Данилко, приїжджаючи у Львів, перед концертом обов’язково відвідує ТРИ могили… Романа Віктюка, якого, згідно із заповітом, поховали у Львові. До його могилі вже протоптана стежка. Івана Франка і композитора Володимира Івасюка, який написав “Червону руту” для Софії Ротару”, – повідомив Станіслав Садальський у своєму Instagram.

Андрій Данилко та Інна Білоконь, фото з instagram
Андрій Данилко та Інна Білоконь, фото з instagram

Варто зазначити, що легендарний режисер Роман Віктюк помер у 2020 році від інсульту. Його поховали у Львові, де він і народився.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомляли, Андрій Данилко похвалився неабияким досягненням-Вєрка Сердючка стала кращою.

Як повідомляв Знай.uа, Андрія Данилка помітили в Росії, але Вєрка Сердючка все заперечує: "Вчора в Сочі був".

Знай.uа писав, Путін з "Квартал 95" відправив сина на майстер-клас до Вєрки Сердючки: "Довів усіх до ручки...".