У Львові невідомі вуличні художники оригінально прикрасили дорожні знаки. На них з’явились кумедні жарти та пішоходи у вигляді Данила Галицького, маріонеток та статуї Слави.

Однак, наліпки на релігійну тематику обурили містян, тому їх зі знаків знімають, пише 24 Канал.

Так, стало відомо, що у Львові неподалік пам'ятника Данилу Галицькому з’явився знак з пішоходом на коні, а біля лялькового театру – з пішоходом-маріонеткою. Подібні дорожні знаки є на вулицях Лисенка, Вірменській, проспекті Свободи, біля лялькового та оперного театрів. На знаках розмістили іронічні наліпки.

Фото:  24 Канал
Фото:  24 Канал

Проте багато містян не сприйняли такого гумору. Віряни назвали наліпки на релігійну тематику “провокацією з метою збyрeння рeлiгiйнoї ситyaцiї y мiстi”. Вoни пoскaржились нa Гaрячy лiнiю мiстa Львoвa, щoб дoрoжнiм знaкaм пoвeрнyли їхнiй пoпeрeднiй вигляд. Toж нaрaзi кoмyнaльники нeвпиннo прaцюють, aби зaдoвoльнити цe прoхaння.

Фото:  24 Канал
Фото:  24 Канал

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Оновлені дружно знаки викликали справжній ажіотаж у мережі. Деякі містяни скаржаться, що через наліпки неможливо зрозуміти, що це зa знaк. Одна, немало містян стали на захист вуличних художників.

Фото:  24 Канал
Фото:  24 Канал

Фото:  24 Канал
Фото:  24 Канал

Фото:  24 Канал
Фото:  24 Канал

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янам показали, як одягалися жінки у 50-их роках XX століття. На фото видно, як жінка одягнена в елегантне пальто зі стильним коміром.

Також Знай.uа писав, львів'ян впустили на галицьке весілля 50 років тому: "Часи важкі, зате почуття справжні"