Найсильніша молитва до святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії. У молитві до них звертаються аби отримати заступництво. Все, про що Ви просите може бути вислухане, адже не було такого прохання, у якому б вони не допомогли.

З давніх-давен ці мучениці особливо улюблені й шановані віруючими. Святі протегують сімейному благополуччю, припиняються сімейні сварки і розлади, возз’єднуються сім’ї, а в будинку запанують спокій і затишок.

Молитва, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Молитва, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Вони вважаються Заступницями перед Богом за жінок, які мріють мати дітей. Заміжні жінки просять їх допомоги у вихованні дітей благочестивими і шанобливими до батьків, також просять зберегти дитячі серця в чистоті і вберегти від духовної скверни. Моляться святим також і про здоров’я дитини, тому що тілесне здоров’я нерозривно пов’язане з духовним.

Молитва до святих мучениць Віри, Надії і Любові та матері їхньої Софії:

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

О, святі і достохвальні мучениці Віро, Надіє і Любове і мужніх дочок мудра мати Софіє, до вас нині звертаємося зі щирою молитвою; бо хто може заступатися за нас перед Господом, якщо не віра, надія і любов, ці три наріжні чесноти, образ яких ви на собі показали! Ублагайте Господа, щоб Він покрив нас Своєю невимовною благодаттю в скорботах і напастях, спас і зберіг як благий і чоловіколюбець. Його славу, як незаходиме сонце, нині бачачи, допомагайте і нам у наших смиренних молитвах, щоб простив Господь Бог наші гріхи і беззаконня і щоб помилував нас грішних і недостойних заради Його щедрот. Моліть же за нас, святі мучениці, Господа нашого Ісуса Христа, Йому ж славу возсилаємо, з безначальним Його Отцем і Пресвятим, і благим, і животворчим Духом нині, і повсякчас, і навіки-віків. Амінь.

Нагадаємо, раніше шпилька від пристріту або іграшка Сатани? У Церкві пояснили українцям, як віра в "магію" забирає захист Господа

Як повідомляє портал Знай молитва до пресвятої Богородиці: як отримати захист від усього поганого

Також Знай писав, що Молитва за батька і матір: рятівні слова до Бога для щастя і здоров'я найближчих