Батьки завжди дуже сильно переживають за своїх дітей. Тому вони часто в молитві просять подарувати їм здоров'я і захист від усього поганого.
Ця потужна молитва допоможе захистити ваших дітей від життєві труднощів, а також мужньо їх подолати. Молитва подарує захист від усього поганого.
Цю молитву слід читати щодня перед іконами з особливою вірою, саме тоді вона буде мати не аби яку силу і захистить вас від усіх бід.

Молитва, скріншот із відео
Молитва, скріншот із відео

Молитва про допомогу дітям:
О, добрий наш пастирю і богомудрий наставник, святитель Христов Миколай! Почуй нас грішних (імена), що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє: виведи нас немічних, звідусіль уловлюваних, всякого блага позбавлених і розумом від молодушия затьмарених.
Потщися, угоднику Божий, не залиш нас в гріховному полоні, та не будемо в радість ворогом нашим і не помремо в лукавих діяннях наших. Моли про нас недостойних Творця нашого і Владику, йому ж ти з безплотнимі лики прийдеш: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житії і в майбутньому, та не віддасть нам по справою нашим і по нечистоті сердець наших, але по своїй доброти віддасть нам. На твоє клопотання уповающе, твоїм заступництвом хвалимося, твоє заступництво на допомогу закликаємо, і до Пресвятого образу твоєму припадающе, допомоги просимо: визволи нас, угоодніче Христов, від зол, які знаходять на нас. Моли, святителю Христовому Миколаю, Христа Бога нашого, нехай подасть нам мирне житіє і залишення гріхів нині і повсякчас і на віки віків.

Нагадаємо, раніше Молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків. Всі християни, які зіткнулися з наклепом і хочуть врятуватися від несправедливого утиску як себе, так і рідних, можуть звернутися за допомогою молитвами до Бога.

Як повідомляє портал Знай.ua Молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також Знай.ua писав, що Молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших. Між батьками і дітьми завжди є особливий духовний зв'язок і тому їх молитви один за одного мають надзвичайну силу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще