Популярна блогерка, автор і творець проекту "Ходят слухи" Раміна Есхакзай дуже активна в своїх соціальних мережах. За її життям в instagram стежить понад 230 тисяч осіб, і тому вона часто тішить їх новими постами або ж подробицями з життя.
Цього разу у своєму Instagram Раміна зізналася фанатам, що готує масштабний проект. І заради цього їй довелося знімати інтерв'ю 10 годин поспіль. За цей час дівчина поспілкувалася з тринадцятьма людьми.

Раміна Есхакзай, фото з instagram
Раміна Есхакзай, фото з instagram

"Сьогодні я поставила власний рекорд 😂 знімала випуск з 11 до 21.00, рівно 10 годин. Провела 13 інтерв'ю. Тепер потрібно це все круто змонтувати в один фільм. Вже ловлю це неймовірне відчуття кайфу від перегляду матеріалу. Жартую. Це моя сама менш улюблена справа) як думаєте, про що фільм?",- написала Раміна.

Підписники дівчини відразу ж почали вгадувати про що ж буде новий випуск. Більшість з них припустило, що скоріше за все випуск буде соціальним.

"Про лікарів і пандемію", " чекаємо випуск 🤩", " Раз в Одесі, може щось пов'язане з морем, портом ?", "Про пластичні операції?", "Про моряків))", "випуск повинен бути соціальним швидше за все 👏", — такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, зірка " Холостяка" Раміна Есхакзай показала нового обранця: купив номер і закохався

Як повідомляв "Знай.uа" , колишня Козловського Раміна зловила успіх після інтерв'ю у Маші Єфросиніної:" Я плакала"

"Знай.uа" писав, колишня Козловського Раміна зізналася в романах з відомими чоловіками, побувавши у в'язниці: "Рецидивіст"