На Дніпропетровщині місцеві жителі вигадали незвичний спосіб боротьби з ямами на дорогах.
Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що у Дніпропетровській області поблизу міста Апостолово виявили незвичний ямковий ремонт. Містяни втомилися від поганих доріг, тому вирішили самостійно розв'язати цю проблему.

Ями залатали траврю, скріншот із відео
Ями залатали траврю, скріншот із відео

Саме тому у хід пішли "підручні засоби". Містяни вирішили "залатати" вирви на дорозі свіжоскошеною травою. Незвичайний ремонт на Дніпропетровщині зафільмували водії.
Очевидці жартують, що вийшов екологічно чистий ремонт. Але такою дивиною не надто тішаться, адже саморобні латки швидко зів‘януть. Саме тому місцеві жителі чекають, коли місцева влада нарешті відремонтує дорогу.

Раніше повідомляли, штраф за розбиту дорогу: українці запропонували копам стежити за рівним асфальтом.

Як повідомляв Знай.uа, у Львові крадуть лавки, городяни злі до чортиків: "собі на фазенду". Поліція машини заради штрафу вистежує, а лавки так взяв і пішов, як крісло з власного будинку.

Знай.uа писав, у Києві кур'єр-камікадзе влаштував патрульним веселу нічку: демон на мопеді.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще