Галицький районний суд виніс вирок раніше судимому чоловіку, який незаконно проник у чуже помешкання та випив там домашнього вина.
Про це повідомляє портал "Місто".
Так, слідство з'ясувало, що 24 липня 2019 року у селі Маріямпіль обвинувачений вирішив зайти до жінки, якій раніше неодноразово допомагав по господарству, щоб попросити їжу. Жінки не виявилося вдома, тому чоловік виріши зайти у її погріб.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот

Там віднайшов бутель з саморобним вином та, відкоркувавши його, здійснив декілька ковтків даного вина. При виході з приміщення зіштовхнувся з власницею господарства. Спочатку між ними виник словесний конфлікт, а потім чоловік втік з місця вчинення пригоди.
Вже під час судового засідання чоловік повністю підтвердив обставини вчиненого ним кримінального правопорушення та щиро покаявся.

Суд ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 162КК України та призначити йому покарання у виді штрафу у розмірі 850 гривень.

Нагадаємо, раніше у Франківську пенсіонери з тушонкою і салом оточили популярний супермаркет: "свіженьке, з землі"

Як повідомляє портал "Знай.uа" під Києвом пенсіонерка спорудила курінь на шалено дорогій землі: "розкіш і злидні!"

Також "Знай.uа " писав, що "за халяву готові на все": у Росії задавили жінку в черзі за безкоштовною рибою

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще