24 травня відома українська співачка Руслана Лижичко відсвяткувала свій День народження. Цьогоріч зірці виповнилося 48 років.
На своїй сторінці у фейсбук Руслана показала, як провела цей день.
Співака Руслана Лижичко цьогоріч не захотіла на свій День народження гучних гулянь, а вирішила провести день у колі найрідніших людей.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Зірка оприлюднила кілька фото зі святкування на яких вона позує зі своїм чоловіком Олександром Ксенофонтовим. Також на фото можна побачити маму Руслани та їхнього пса.

Фото зі сторінки Руслани Лижичко
Фото зі сторінки Руслани Лижичко

"Дякую рідним і друзям! Дякую всім, хто мене привітав сьогодні! Цей день пройшов для мене якнайкраще, як й хотіла. І я отримала неймовірне натхнення!", - зазначила Руслана Лижичко.

Фото зі сторінки Руслани Лижичко
Фото зі сторінки Руслани Лижичко

При цьому Руслана Лижичко похизувалася й подарунками. У цей день їй подарували її іграшкову копію. На одній з фото співачка позувала з зеленими кульками та маленькою лялькою, яка дуже схожа на неї.

Нагадаємо, Руслана розкрила таємний сенс Великодня, Тоня Матвієнко підтримала: "Частинка Бога в нас". Руслана розповіла, що для неї означає Великдень

Як повідомляв портал "Знай.ua", Руслана Лижичко трепетно привітала чоловіка-іменинника: "Ти - моя безодня". Руслана показало головного чоловіку у своєму житті

Також "Знай.ua" писав, від Руслани до Джамали: найкращі виступи України на Євробаченні, які увійшли в історію. П'ять виступів України на Євробаченні, які запам'яталися назавжди