Популярна українська співачка Руслана Лижичко розчулила мережу милим привітанням для чоловіка.
Відповідне привітання Руслана опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.
Руслана мило привітала свого чоловіка з Днем народження. Цьогоріч Олександру Ксенофонтову виповнюється 52 роки.

Руслана з чоловіком, фото з instagram
Руслана з чоловіком, фото з instagram

"Ми разом творимо один одному щастя… натхнення… музику. І сьогодні я хочу сказати Йому найзворушливіше. Ти мій єдиний і один такий у всьому всесвіті. Ти особливий і надзвичайний і для мене. Ти – моя безодня любові, і я тебе люблю всім серцем, як тільки можна в цьому житті любити. Сьогодні я бажаю Тобі найцінніше. Свободу душі, ту свободу, яку іноді краде наш світ", - написала Руслана.

Руслана з чоловіком, фото з instagram
Руслана з чоловіком, фото з instagram

Також зірка побажала своєму коханому чоловіку продовжувати творити та примножувати свій талант, а ще мріяти та наповнювати щодня новими почуттями.

"Відчуй неповторність свободи, творити все прекрасне, творити себе, твори все, що дає Тобі твій талант. Народжуйся щодня новими почуттями, ідеями, мріями, знову і знову, щомиті. І я дарую тобі моє серце ❤️", - так зірка привітала свого чоловіка з Днем народження.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає. Відповідний пост з'явився на сторінці Руслани в Instagram.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Руслана згадала, як хотіла спалити себе на Майдані: "це доля нашої країни"

Також "Знай.uа" писав, що Руслана зворушливо привітала чоловіка зі срібним весіллям архівними кадрами: "спасибі, що ти є"